Om oss

CyberOsint Scandinavia AB

Vad vi gör

Våra tjänster är baserade på kontinuerligt säkerhetsarbete. Att över tid vara beredd och att minimera risk för att bli överraskad.
Organisationer och företag behöver öka sin förståelse för de nya hoten och hur man skyddar sig. Förutom att konsekvenserna av en attack kan bli extremt kostsamma, så finns det idag även ett flertal säkerhetsregelverk att uppfylla. Även varumärket kan ta stor skada hos anställda, kunder och aktieägare.

Hur det startade

”Det är en utmaning att ha hög produktivitet och smidiga arbetssätt men ändå ha ett fullgott skydd inom cybersecurity med den hotbild som råder”.

Sedan starten 2021 har CyberOsint haft sitt fokus på att erbjuda högkvalitativa cybersäkerhetstjänster till små och medelstora företag. Vår motto är att med ett personligt och ödmjukt sätt förmedla rådgivning på ett sätt som kunden förstår och känner sig trygg i. 

Mattias Gulleberg cyberosint
Oberoende rådgivare inom cybersäkerhet

VD och grundare

Mattias Gulleberg

Mattias Gulleberg är oberoende rådgivare inom cybersäkerhet och har drivit eget IT-bolag sedan 2007 med fokus på app-utveckling och integrerade affärssystem. Mattias är utbildad trafikpilot, har studerat ekonomi på Handelshögskolan (GU) och Cyber Security på Harvard University.

Som företagare och entreprenör känner han väl till en organisations utmaningar.

Mattias Gulleberg CyberOsint
Soldatprovet genomfört återigen

Det finns inga helt säkra system. Allt som är uppkopplat går att hacka.